Volledig scherm
Dejan Trajkovski of FC Twente neemt de bal fraai aan in duel met Theodor Gebreselassie (Werder Bremen) © Marcel ter Bals

Trajkovski weg bij FC Twente

ENSCHEDE - Dejan Trajkovski is op weg naar de uitgang bij FC Twente. De Sloveense linkervleugelverdediger staat op het punt een contract te tekenen bij het Hongaarse Puskas Akademika. Trajkovski wordt donderdag gekeurd bij de club die uitkomt op het tweede niveau.

Traikjovski heeft nog een contract voor anderhalf jaar bij Twente. Zijn verbintenis werd in 2017 met 2 jaar automatisch verlengd op het moment dat hij 1 minuut in actie zou komen. Trajkovski heeft bij Twente nooit de verwachtingen in kunnen lossen en speelt de laatste maanden vooral bij de reserves.

Nikola Gjorgjev is terug bij Twente. De Macedoniër mag weg bij Twente en hij wil op zijn beurt ook graag vertrekken, maar hij is er met zijn werkgever Grasshoppers nog niet in geslaagd ergens anders onderdak te vinden. Twente sloot voor dit seizoen een huurovereenkomst voor twee jaar af met de speler. Gjorgjev traint op dit moment mee bij het tweede elftal. Dat geldt ook voor Jari Oosterwijk, voor wie geen plek meer is bij Twente. Oosterwijk wees eerder deze week een overgang naar Cambuur af.