Volledig scherm
© Thinkstock

Uitbreiding bestuur Stichting FC Twente Vrouwen

Het bestuur van Stichting FC Twente Vrouwen is onlangs uitgebreid. Het bestuur bestaande uit voorzitter Yme Drost en secretaris Wim Lans is versterkt met Hans Siers (penningmeester), Hennie Visscher (commerciële zaken) en René Roord (technische zaken).

Voorzitter Yme Drost: “Met Hans Siers, Hennie Visscher en René Roord hebben we de versterking, die we op bestuurlijk niveau dringend nodig hadden weten te realiseren. We willen volle kracht vooruit blijven gaan met FC Twente Vrouwen en ook in dat kader is het fijn dat ook deze posities in onze organisatie goed bezet zijn.”

Hans Siers - penningmeester
Bedrijfseconoom en momenteel als bedrijfsadviseur en commissaris werkzaam in het MKB. In het verleden o.a. actief geweest als bestuurslid bij KVV Quick ’20.

Hennie Visscher – commerciële zaken
Sinds 2008 bedrijfsadviseur. In 2013 toegetreden tot de directie van HAVI Travel, met sinds 2015 de verantwoordelijkheid over Europa. In het verleden voorzitter geweest van v.v. Twenthe Goor.

René Roord – technische zaken
Voormalig profvoetballer van FC Twente. Assistent-trainer bij Quick ’20 van 2007 tot 2015. Met ingang van het seizoen 2015-2016 assistent-trainer bij Excelsior ’31.