Volledig scherm
© Lars Smook

Vak-P ontzegt bestuursleden eredivisieclubs toegang tot Grolsch Veste

ENSCHEDE - Bij supportersvereniging Vak-P zijn ze nog altijd woedend op andere eredivisieclubs die FC Twente liever kwijt dan rijk waren.

De supportersclub ontzegt nu in een statement bestuursleden van die clubs toegang tot het stadion. Het gaat om Excelsior, zaterdag de tegenstander, en Feyenoord, Heracles, Go Ahead Eagles en FC Groningen.

Bestuursleden van deze clubs zijn volgens de fanatieke supportersschare niet welkom in Enschede dit seizoen als het aan Vak-P ligt.

"Jullie moeten ons niet? Wij jullie ook niet! Bij deze strooit Vak-P eens met stadionverboden, wij ontzeggen de bestuursleden van deze clubs de toegang tot ONS stadion!", zo schrijft de fanclub in een bericht op Facebook.

Volgens Vak-P is het duidelijk dat deze clubs FC Twente het liefst zagen verdwijnen. "Veel schijnheilige moraalridders én clubs hadden dat graag anders gezien en hebben dat dan ook niet onder stoelen of banken geschoven. Dat zijn we uiteraard niet vergeten…"

Wat de boycot precies inhoudt, wordt niet duidelijk uit het bericht. Een echt verbod kan een supportersclub namelijk niet opleggen.

Live Voetbal

home logo Roda JC KerkradeRJC
EINDE
1-1
FC TwenteTWE
away logo