Volledig scherm
© Lars Smook

Vak-P reageert op kritiek: 'Bereiken ons onrustige geluiden'

ENSCHEDE - Het statement van Vak-P leidde zondag direct tot veel reacties. De supportersclub eiste het vertrek van het nieuwe bestuur, omdat er volgens de fanclub nog niets is veranderd de laatste maanden. Met de oproep kreeg Vak-P ook ook veel kritiek te verduren, mede vanwege de timing van het statement.

In de ogen van veel supporters verkeert FC Twente nu net weer in een (iets) rustiger vaarwater. Daarnaast is het huidige nieuwe bestuur nog maar een week officieel in functie.

Vak-P besloot daarop direct een aanvullend statement te publiceren, waarin ze stellen dat hun nog veel 'onrustige geluiden bereiken'. Vak-P schrijft: "Laat 1 ding duidelijk zijn: wij willen de club Twente op geen enkele manier 'kapot' maken zoals door sommigen wordt beweerd! Wij eisen openheid en duidelijkheid, welke door Twente aan ons zijn beloofd."

Onrustige geluiden
De supportersclub zegt te weten dat de situatie bij FC Twente nog alles behalve stabiel is. "Terwijl iedereen toe is aan positieve geluiden en de meute al in hosanna stemming verblijft, vallen juist nu de spaanders. Er bereiken ons nog vele onrustige geluiden, morgen is er een belangrijk overleg gepland."

Achter Wessels
Over het vertrek dat Vak-P zondag eiste van het bestuur van FC Twente, schrijven ze nu: "Bij een aantal beleidsbepalers bij de club hebben wij nog altijd onze bedenkingen. Wij willen de sponsoren die eveneens dezelfde kritiek hebben ondersteunen en veel wijsheid toewensen". Daarmee doelt Vak-P op de situatie rond Dik Wessels, die in conflict is gekomen met FC Twente.

De supporters sluiten af met: "Hopende dat we dan na alle hoofdstukken ook eindelijk dit lelijke boek kunnen dichtklappen. Iedereen is er aan toe om het weer over voetbal te gaan hebben."

Volledig scherm
© Lars Smook

Live Voetbal

home logo Roda JC KerkradeRJC
EINDE
1-1
FC TwenteTWE
away logo