Volledig scherm
Tim van de Schepop (rechts) was eigenlijk al vertrokken bij FC Twente, maar is inmiddels toch weer teruggekeerd op het oude nest. © Marieke Bakker DTCT

Van de Schepop terug bij FC Twente

ENSCHEDE - Een van de meest opvallende namen die woensdag bij de eerste selectie van FC Twente aansluit is Tim van de Schepop. De spits uit Haaksbergen was eigenlijk al vertrokken bij Twente, maar is inmiddels toch weer teruggekeerd op het oude nest. 

Van de Schepop speelde na de winterstop bij PEC Zwolle, maar omdat hij niet speelgerechtigd was moest hij het doen met oefenpotjes en trainingen. Dat Van de Schepop in de winterstop Twente achter zich liet had tal van redenen. Zo was hij ontevreden over zijn speeltijd bij de beloften en vond hij dat de club bepaalde afspraken niet nakwam. Vorig seizoen maakte hij vervroegd de overstap van de jeugd naar het tweede elftal. Tot al teveel speelminuten kwam hij niet.

Van de Schepop zocht in de winter zijn heil bij Zwolle, maar de nieuwe technische leiding van Twente wist de aanvaller te verleiden tot een terugkeer.

Oosterwijk

Een andere spits die er nog steeds is, is Jari Oosterwijk. Hoewel de aanvaller al meer dan een jaar op dood spoor zit bij Twente, is hij woensdag wel van de partij. Dat geldt ook voor spelers als Ryan Trotman en Godfried Roemeratoe. Vanuit de jeugd sluiten Mats Wieffer, Jelle van Benthem, Reduan Idrissi, en Sander Versendaal aan.