Volledig scherm
Jeroen van der Lely. © Emiel Muijderman

Van der Lely op weg naar Deense Vendsyssel, contract bij FC Twente al ontbonden

ENSCHEDE - Jeroen van der Lely staat op het punt om een contract te tekenen bij het Deense Vendsyssel, dat uitkomt op het tweede niveau. Zijn contract bij FC Twente is zelfs al ontbonden. Ook Jelle van der Heyden staat in de belangstelling van de Deense club.

Beide spelers komen niet meer in de plannen voor van FC Twente en mogen de club verlaten. De kans is groot dat dat op de laatste dag van de transfermarkt alsnog gaat gebeuren. Vooral de interesse in Van der Heyden is opvallend te noemen. De rechtspoot liep onlangs stage bij de Deense club, maar uiteindelijk kwam het niet tot een overeenkomst.

  1. Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportverslaggever’
    Over Ons

    Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportver­slag­ge­ver’

    Als klein jochie wist Leon ten Voorde al dat hij sportjournalist wilde worden. “Ik voetbalde iedere dag op het pleintje en zag al vrij snel dat mijn vriendje veel beter was dan ik.” Dat vriendje, Erik ten Hag, werd profvoetballer bij FC Twente en is nu de hoofdtrainer van Ajax. Leon ten Voorde werd voetbalanalist en clubwatcher bij De Twentsche Courant Tubantia. We vroegen Leon ten Voorde naar de - volgens hem- mooiste doelpunten ooit.