Tom Boere blijft actief in de Derde Liga van Duitsland.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Boere blijft actief in de Derde Liga van Duitsland. © BSR Agency

Voormalig FC Twente-spits Tom Boere maakt transfer naar Türkgücü München

MÜNCHEN – Tom Boere is ook komend seizoen actief in Duitsland. De voetballer uit Terneuzen heeft voor één jaar getekend bij Türkgücü München, dat naar de Derde Liga is gepromoveerd. Op dat niveau was de 27-jarige Boere afgelopen seizoen ook al actief met KFC Uerdingen. In 21 duels was hij goed voor negen goals, de club wilde zijn aflopende contract verlengen, maar Boere ging op zoek naar een volgende uitdaging.

 1. In beeld | FC Twente-supporters, spelers en staf gaan los op voetbalfeest bij De Grolsch Veste
  met video

  In beeld | FC Twen­te-supporters, spelers en staf gaan los op voetbal­feest bij De Grolsch Veste

  ENSCHEDE - FC Twente heeft een uitstekend seizoen doorgemaakt in de eredivisie en wist de vierde plaats in de eredivisie te veroveren. Daarmee plaatste de ploeg van trainer Ron Jans zich voor de derde voorronde van de UEFA Conference League. Reden voor een feestje dachten ze bij FC Twente en dat laat de achterban zich geen twee keer zeggen. Een kleine tienduizend FC Twente-supporters verzamelden zich op de parkeerplaats bij het FC Twente-stadion. Een beeldverslag van het feest bij De Grolsch Veste.
 2. FC Twente-supporters voor rechter na aanvallen van medesupporter tijdens wedstrijd tegen Cambuur: ‘Als Bokito’s losgegaan’
  PREMIUM

  FC Twen­te-supporters voor rechter na aanvallen van medesuppor­ter tijdens wedstrijd tegen Cambuur: ‘Als Bokito’s losgegaan’

  LEEUWARDEN/ALMELO - Na afloop van de door FC Twente met 2-0 verloren wedstrijd tegen Cambuur in Leeuwarden, op 21 augustus vorig jaar, ontstaat er bij de poortjes van het uitvak een stevige vechtpartij. Opmerkelijk genoeg wordt een van de eigen mensen door de woeste meute aangevallen. De reden? Een incident met een vrouwelijke Twente-fan tijdens de wedstrijd.