Volledig scherm
Dario Vujicevic

Vujicevic uit selectie FC Twente gezet

ENSCHEDE - Dario Vujicevic is voorlopig niet welkom bij de eerste selectie van FC Twente. De middenvelder is door trainer Co Adriaanse om ‘disciplinaire redenen’ uit de selectie gezet. De trainer wil verder niet uitweiden over de details.

Terwijl de eerste selectie van FC Twente zich voorbereidde op de bekerwedstrijd vanavond tegen topklasser Genemuiden, liep Dario Vujicevic alleen zijn rondjes op het Hengelose trainingsveld. Hij is voorlopig niet welkom in de selectie van trainer Co Adriaanse. „Ik wil ook niet dat hij met Jong Twente traint, dus voorlopig werkt hij solitair zijn trainingen af. Dario is een hele goede speler, maar je hoort je te gedragen, zeker als je met een groep werkt. En ook als een speler bij het tweede traint, dient hij zich aan de regels te houden”, vindt de trainer. Vujicevic speelde vorig seizoen een half jaar op huurbasis bij VVV. In de voorbereiding was de toen net nieuwe oefenmeester Adriaanse gecharmeerd van de middenvelder die opgroeide in Duitsland, maar uitkomt voor Kroatië onder 21. Vujicevic raakte in diezelfde oefenperiode langdurig geblesseerd en keerde niet meer terug in het eerste elftal.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement