Volledig scherm
© Webprint

Webprint nieuwe hoofdsponsor FC Twente

ENSCHEDE - Webprint in Oldenzaal wordt de nieuwe hoofdsponsor van FC Twente. Het bedrijf en de club kwamen een contract voor één seizoen overeen met een optie voor het tweede jaar.

Webprint is een online afdrukcentrale voor digitale foto's en producent van fotoboeken. Bij het bedrijf, dat jaarlijks enkele tientallen miljoenen digitale foto's afdrukt, werken 65 mensen.

Naamsbekendheid
Webprint is momenteel de nummer drie op de Nederlandse markt en meer naamsbekendheid via shirtreclame bij FC Twente moet volgens directeur John Glorie tot een versterking van de marktpositie leiden.

Infestos
Webprint is eigendom van ondernemer Bernard ten Doeschot en maakt deel uit van diens investeringsfonds Infestos in Enschede. Ten Doeschot is oud-eigenaar van Norit in Enschede - bouwer van waterzuiveringsinstallaties - en stond in 2013 met een geschat vermogen van 170 miljoen euro in de Quote 500.

  1. Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportverslaggever’
    Over Ons

    Leon ten Voorde: ‘Hoe het doelpunt van Van Basten in '88 bijdroeg aan mijn carrière als sportver­slag­ge­ver’

    Als klein jochie wist Leon ten Voorde al dat hij sportjournalist wilde worden. “Ik voetbalde iedere dag op het pleintje en zag al vrij snel dat mijn vriendje veel beter was dan ik.” Dat vriendje, Erik ten Hag, werd profvoetballer bij FC Twente en is nu de hoofdtrainer van Ajax. Leon ten Voorde werd voetbalanalist en clubwatcher bij De Twentsche Courant Tubantia. We vroegen Leon ten Voorde naar de - volgens hem- mooiste doelpunten ooit.