Volledig scherm
Hakim Ziyech was er bij zaterdag op het complex van EMOS © Renier van Willigen

Ziyech hervat maandag training bij FC Twente

ENSCHEDE - Een opvallende toeschouwer zaterdagmiddag bij het oefenduel van FC Twente tegen de amateurs van EMOS was Hakim Ziyech.

De verwachting was dat de beste speler van Twente al definitief afscheid had genomen van de club, maar Ziyech is nog altijd niet verkocht en staat nog steeds in Enschede onder contract.

Transfer
De 23-jarige smaakmaker hervat maandag ook 'gewoon' de training bij Twente. De verwachting is nog steeds dat Ziyech binnen afzienbare tijd wordt verkocht. Twente heeft het geld van die transfer ook hard nodig.

Nieuw gezicht
FC Twente speelde bij EMOS met veel nieuwe en andere gezichten. Kyle Ebecilio keerde weer terug na een verhuurperiode. En ook de Griek Katsikas, vorig seizoen geblesseerd, maakte zijn rentree.

Opstelling FC Twente eerste helft: Stevens, Schmidt, Andersen, Bijen, Van der Lely, Mokotjo, Ebecilio, Ede, Holscher, Børven, Da Cruz (George).
Opstelling FC Twente tweede helft: Stevens, R.Jensen, Katsikas, Ben Amar, Ter Avest, De Jager, Soumaoro, Vankan, Oosterwijk, F.Jensen, Gouriye.