Volledig scherm
Kingsnight vorig jaar © Absolutely Fresh

Bizzey, Wolter Kroes en Mental Theo in Enschede tijdens Koningsnacht

ENSCHEDE - Hiphopartiest Bizzey en volkszanger Wolter Kroes komen deze Koningsnacht naar Enschede. De artiesten staan op het gratis festival Kingsnight op de Universiteit Twente. 

De organisatie maakte woensdag een hele waslijst aan artiesten bekend die vrijdag 26 april naar Enschede komen. Onder meer Bizzey, Wolter Kroes, The Partysquad, Mental Theo, La Fuente en Darkraver maken hun opwachting op de Campus. 

Kingsnight Festival vindt traditiegetrouw plaats in de avond/nacht voor Koningsdag. Voor het tweede jaar op rij  is het evenement op het universiteitsterrein.  Eerder was het feest - georganiseerd door Absolutely Fresh - te zien op het Van Heekplein in Enschede, maar vorig jaar werd besloten uit de binnenstad te vertrekken. 

Op drie verschillende stages zullen de hele avond artiesten optreden. Vorig jaar was het zo druk op het evenement, dat de organisatie laat in de avond opriep niet meer naar de UT te komen. 

Het gratis evenement (alle leeftijden) begint om 19.00 uur en duurt tot 01.00 uur.

  1. Bijzondere sfeer, innovatie en passie: dit was Airforce 2019
    PREMIUM
    Recensie

    Bijzondere sfeer, innovatie en passie: dit was Airforce 2019

    ENSCHEDE - Het Airforce Festival is geen allegaartje, maar een festival voor echte liefhebbers van hardcore, hardstyle en de vele andere substromingen in dit harde muziekgenre. De organisatie bleef ook tijdens de vierde editie van dit festival trouw aan die specifieke doelgroep, maar bewees tegelijkertijd dat er ruimte is voor innovatie. Een terugblik op de 2019-editie van het hardstylefestival aan de hand van vijf criteria.