Volledig scherm
© ANP

De Jeugd van Tegenwoordig zegt Fields of Joy last-minute af vanwege ‘productionele redenen’

OLDENZAAL - De Jeugd van Tegenwoordig heeft Fields of Joy vanwege ‘productionele redenen’ afgezegd. De hiphop-formatie zou deze zaterdagavond om 22.30 uur optreden op het Hittegolf-podium op Het Hulsbeek. Remember the Time vervangt de Jeugd van Tegenwoordig.

“Lieve mensjes, vanwege redenen buiten onze schuld om kan de voltallige Jeugd van Tegenwoordig niet aanwezig zijn bij Fields of Joy. We hopen u snel ergens anders te treffen”, schrijft Faberyayo (Pepijn), van de Jeugd van Tegenwoordig op Twitter. 

Het festival op het Oldenzaalse recreatieterrein kent deze zaterdag de vijfde editie. Hoewel de dag zonnig begon is het sinds de middag al regenachtig op het festival.

Headliner

De Jeugd van Tegenwoordig zou het tweede podium afsluiten: de Hittegolf. Verdere headliners van het festival zijn De Dijk en Golden Earring. De Jeugd van Tegenwoordig was één van de grote publiekstrekkers van de 2019-editie van Fields of Joy. 

Het is niet bekend of het afzeggen van Fields of Joy ook gevolgen heeft voor andere geplande optredens van De Jeugd van Tegenwoordig.

  1. Bijzondere sfeer, innovatie en passie: dit was Airforce 2019
    PREMIUM
    Recensie

    Bijzondere sfeer, innovatie en passie: dit was Airforce 2019

    ENSCHEDE - Het Airforce Festival is geen allegaartje, maar een festival voor echte liefhebbers van hardcore, hardstyle en de vele andere substromingen in dit harde muziekgenre. De organisatie bleef ook tijdens de vierde editie van dit festival trouw aan die specifieke doelgroep, maar bewees tegelijkertijd dat er ruimte is voor innovatie. Een terugblik op de 2019-editie van het hardstylefestival aan de hand van vijf criteria.