Volledig scherm
© Bob Snijders

Festival Tuckerville opent pop-upwinkel in Enschede

ENSCHEDE - Festival Tuckerville opent voor één dag een winkel in het centrum van Enschede. In de pop-upstore zijn spullen uit de nieuwe merchandise-lijn van het festival te koop. Ook worden er verrassingsoptredens gehouden.

Tuckerville vindt in september voor het derde achtereenvolgende jaar gehouden op Het Rutbeek in Enschede. Zaterdag 4 mei hoopt het festival bezoekers alvast te enthousiasmeren in de pop-upwinkel. Zo presenteert Tuckerville in de winkel zijn nieuwe merchandise-lijn en worden er activiteiten zoals een pubquiz en kleurwedstrijden gehouden. Ook zijn er kaarten voor het festival te koop.

Openingstijden

De pop-upwinkel aan de Haverstraatpassage 58 is zaterdag 4 mei van 10:00 tot 17:00 uur geopend. Tuckerville vindt zaterdag 7 september plaats op Het Rutbeek. Artiesten als James Morrison, BLØF, Douwe Bob en Ilse Delange zelf zijn al bevestigd voor de 2019-editie.

  1. Stralende lente hard gelag voor Twentse festivals: wat had het mooi kunnen zijn
    PREMIUM

    Stralende lente hard gelag voor Twentse festivals: wat had het mooi kunnen zijn

    ENSCHEDE/HELLENDOORN - De lente van 2020 gaat de boeken in als de zonnigste ooit. Voor de een een pleister op de wonde in coronatijd, voor de ander een hard gelag. Organisatoren van festivals behoren tot die laatste categorie: mooi weer op Hemelvaartsdag, mooi weer aanstaande voor het pinksterweekend: ze kunnen zich de haren wel uit hun hoofd trekken. Hun hoop is gevestigd op volgend jaar. „Hopelijk met hetzelfde weer.”