Volledig scherm
Boulevard Outdoor vorig jaar © Bert Kamp

Gratis water en zonnebrand op tropisch Boulevard Outdoor in Wierden

WIERDEN - Met zo’n 31 graden belooft het ook zaterdag tropisch warm te worden. De organisatie van Boulevard Outdoor in Wierden neemt diverse maatregelen om festivalbezoekers het hoofd koel te houden. Zo zijn er onder meer gratis watertappunten en kunnen bezoekers gratis ingesmeerd worden.

De negende editie van Boulevard Outdoor op Het Lageveld in Wierden aankomende zaterdag belooft direct een van de warmste edities ooit te worden. Naar verwachting piekt de thermometer boven de 30 graden uit.

Naast de gratis watertappunten is er een insmeerbar waar festivalbezoekers zich gratis kunnen laten insmeren. Ook mag zonnebrand, mits in een tube, meegenomen worden het terrein op en zijn er extra schaduwplekken gecreëerd op het terrein. 

Groot zwembad

Daarnaast heeft het Wierdense festival een extra area toegevoegd, genaamd ‘Cool & Pool’, met een schaduwtent en een groot zwembad. ‘Met ook heel veel entertainment en een schuimkanon. De grootste PoolParty van Overijssel wordt een feit!’, aldus het festival. Ook zijn er op drie verschillende plekken op het terrein waterijsjes te koop.

Dit jaar staan onder meer zangeres Maan, DJ-trio Kriss Kross Amsterdam, rapper Josylvio en house DJ Sophie Francis op de bühne van Boulevard Outdoor.

Benieuwd wat je kunt verwachten van Boulevard Outdoor? Bekijk het in de onderstaande video.