Volledig scherm

Reportage | 4 dagen undercover op Zwarte Cross

LICHTENVOORDE – 220.000 bezoekers, 31 podia, 4 dagen, 3 nachten. Onze festivalwatcher Davine Vleerbos dompelde zich afgelopen weekend volledig onder en beleefde zo haar allereerste Zwarte Cross echt van binnenuit. Moe maar voldaan schreef ze deze maandag de volgende reportage.

 1. Stralende lente hard gelag voor Twentse festivals: wat had het mooi kunnen zijn
  PREMIUM

  Stralende lente hard gelag voor Twentse festivals: wat had het mooi kunnen zijn

  ENSCHEDE/HELLENDOORN - De lente van 2020 gaat de boeken in als de zonnigste ooit. Voor de een een pleister op de wonde in coronatijd, voor de ander een hard gelag. Organisatoren van festivals behoren tot die laatste categorie: mooi weer op Hemelvaartsdag, mooi weer aanstaande voor het pinksterweekend: ze kunnen zich de haren wel uit hun hoofd trekken. Hun hoop is gevestigd op volgend jaar. „Hopelijk met hetzelfde weer.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?