Volledig scherm
© Robin Hilberink

Vooruitblik Boulevard Outdoor: heerlijk weer, topdrukte én John de Bever

WIERDEN - Langs de waterkant in Wierden belooft het zaterdag weer een mooi feest te worden. De derde editie op Het Lageveld van Boulevard Outdoor staat dan namelijk op het programma.

Het feest in Wierden groeit nog altijd. De bodem van de stapel met 10.000 beschikbare tickets komt namelijk langzaam in zicht. "Het kan zijn dat we uitverkopen, maar ik denk dat we dat net niet halen", stelt Jeroen Bosschers van de organisatie. "Maar vanwege de goede vooruitzichten zaterdag loopt het wel bizar goed."

Perfect weer
24 graden en vol zon, dat is de weersvoorspelling zaterdag in Wierden. En dat kan niet veel slechter voor een festival... "Geweldig festivalweer, ik denk zelfs perfect voor ons als organisatie", aldus Bosschers.

Festivals zijn zeer weerafhankelijk en kunnen ook letterlijk in het water vallen als de weergoden niet meewerken. Boulevard Outdoor lijkt deze editie dus geluk te hebben, iets wat Freshtival dit jaar of de Zwarte Cross vorig jaar bijvoorbeeld niet hadden.

Het festivalterrein op Het Lageveld is verdeeld in zes gebieden. Op de mainstage treden onder meer Lil Kleine, Kenny B, Dirtcaps en Mr. Polska op. Bij Dangerouzmind klinkt hardstyle-muziek en op het podium van So90s herleven bezoekers de jaren negentig met Domien Verschuren, Party Animals en ras-Almeloër Michiel Veenstra.

Je krijgt die lach niet van m'n gezicht
Feestgangers die housedeuntjes liever vermijden, kunnen onder meer terecht in de ‘Feestkeet’: de vrolijke noot van het festival. „Van smartlappen tot polonaise en van après-ski tot maffe activiteiten. Hou je van gekkigheid, dan is de Feestkeet iets voor jou”, aldus de organisatie.

André Hazes jr zal daar z'n opwachting maken, net als John de Bever. De voormalig profvoetballer scoorde dit jaar een hit met 'Je krijgt die lach niet van mijn gezicht', die vooral in voetbalkantines mega-populair was.

Het festival begint om 14.00 uur. Tickets zijn te bestellen via Boulevardoutdoor.nl. Een kaartje kost 37,50 euro.

Aftermovie Boulevard Outdoor 2015 http://www.boulevardoutdoor.nl http://www.facebook.com/Boulevardoutdoor http://www.instagram.com/Boulevardoutdoor Zet 2016 in je agenda: https://www.facebook.com/events/554746228015750/ Video Edit: Bart Lesger Audio Edit: Pyrodox Cams: Enzo Schmidlin Jurjen Dijkstra Martijn Josephs Twan Alofs Bart Lesger Daniel Wittenhaar Jerry Wansing Music: 1. Run - Rondé (East & Young Extended Remix) 2. Finally - Mr Belt & Wezol 3. Bring The Trumpets - Lady Bee 4. Raw To The Point - Crypsis 5. Satisfied - Showtek Feat Vassy 6. Fedde Le Grand Feat. Denny Whyte