Anita Heimans uit Nijkerk doet zo weinig mogelijk boodschappen, om niet in de verleiding te komen dingen te kopen die ze niet nodig heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Anita Heimans uit Nijkerk doet zo weinig mogelijk boodschappen, om niet in de verleiding te komen dingen te kopen die ze niet nodig heeft. © RodneyPhotography

Anita (64) laat mooie supermarkten in Nederland links liggen: ‘Betaal liever enkel voor het product’

De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we onder meer in de supermarkt. Anita Heimans (64) gaat het liefst naar Duitsland, waar je puur voor de producten betaalt en niet voor de mooie inrichting van een winkel.

5 reacties

 • Leonie Brunnekreef

  1 maand geleden
  @Jan van Weert: 79 km (x2) naar Kranenburg, stukje vóór Kleef, daar winkelt half Nijmegen vaak. Maar voor je die pakweg 40 euro aan benzinekosten eruit hebt, moet je echt wel voor 200 euro aan boodschappen kopen. Vaak moet deze mevrouw dit dus niet doen denk ik, of ze houdt zichzelf voor de gek.
 • Tiny van der Meer

  1 maand geleden
  Hoe kan ze dat rekent zeker benzine niet mee wij wonen vlak bij de grens en Duitsland is echt niet goedkoper dan Nederland
 • Leon Meijer

  1 maand geleden
  @imka smit Die 80 euro is voor drie volwassen personen.
 • Jan van Weert

  1 maand geleden
  De kortste route Nijkerk-Kleef is 93 km + 93 km terug = 186 km. Hoeveel blijft er over van de besparing na aftrek van de kosten voor de benzine/diesel/stroom?
 • imka smit

  1 maand geleden
  80? Das wel heel veel.. wij met z'n 2en, net 70. En dan ook nog a merken ook. Ze doet iets niet goed