Jean-Pierre Jans
Volledig scherm
PREMIUM
© Jean-Pierre Jans

Johanna doet boodschappen: ‘Vergeleken met anderen besparen we 6000 euro per jaar’

Geld & GelukIn deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Vier grote eters, maar de boodschappen kosten Johanna en Patrick slechts 50 euro per week.

5 reacties

 • Kees Jansen

  2 jaar geleden
  Op water en brood leven is nog vele malen goedkoper
 • Henk Bruins

  2 jaar geleden
  Het inkomen is dusdanig hoog en toereikend voor alle vaste lasten dat wellicht goedkoop boodschappen doen een hobby kan zijn. Maar voor mensen met een uitkering is hetzelfde boodschappen doen elke week weer een kwelling. Een verschrikkelijk onzin artikel mijns inziens .
 • Kees Jansen

  2 jaar geleden
  Nou als je alleen water drinkt kun je flink besparen, maar b.v. drogisterij artikelen zullen wel niet meegerekend zijn. Tip: ga over op water en brood, dat is nog goedkoper. Zelfs in de gevangenis is het voedsel duurder.
 • Henry Van het Reve

  2 jaar geleden
  50 euro aan boodschappen per week voor 4 grote eters. Het is te mooi om waar te zijn. Het kan dan ook niet waar zijn. Tja in deze tijd moet de krant ook vol artikelen staan. Zulke sprookjes doen het goed. Veel mensen moeten een minderwaardigheid complex krijgen, wat doen zij fout. Ik denk niet dat ze iets fout doen. Wij zijn een echtpaar van in de zeventig en geen grote eters maar hebben elke week voor ongeveer 100 euro boodschappen . Veel aanbiedingen uitgezocht bij drie verschillende supers
 • Gerrit Boonk

  2 jaar geleden
  Uit het verhaal is niet te halen hoe men slim inkoopt voor 4 personen met 50 euro de week doorkomen lijkt me niet te doen. Ik heb jarenlang mensen geholpen met een budget van de Stadsbank en al was dat met 4 personen rond de 80 euro dan is dat bijna niet te doen en zeker niet met biefstuk erbij. Bij dit soort verhalen hoort een huishoudboekje om te zien hoe het geld uitgegeven wordt. Gerrit Boonk Enschede