Jan M. vergokte tonnen van de VvE waarvan hij voorzitter was. Het verbaasde hem hoe gemakkelijk hij het geld kon opnemen. (Foto ter illustratie)
Volledig scherm
PREMIUM
Jan M. vergokte tonnen van de VvE waarvan hij voorzitter was. Het verbaasde hem hoe gemakkelijk hij het geld kon opnemen. (Foto ter illustratie) © Getty Images

‘Kasgraaier’ kon 875.000 euro van VvE vergokken, ABN Amro ontkent aansprakelijkheid

ABN Amro ontkent aansprakelijkheid voor het verduisteren van 875.000 euro van de Vereniging van Eigenaren (VvE) door Jan M., de gokverslaafde voorzitter van de vereniging. De VvE uit Rijswijk vindt dat de bank onvoldoende toezicht hield bij verdachte transacties en denkt nog na over vervolgstappen.  

 1. Reisvouchers bijna verlopen, wat nu? 'Als je maar boekt binnen jaar na afgifte’

  Reisvou­chers bijna verlopen, wat nu? 'Als je maar boekt binnen jaar na afgifte’

  Hoewel reizen er tot 15 mei niet in zit, is een vakantie boeken voor de zomer van 2021 geen enkel probleem, als we de campagne Just book it van koepelorganisatie ANVR mogen geloven. Wie nog een reisvoucher met SGR-garantie heeft, kan die daarvoor gebruiken. Maar wat als je straks weer niet weg kan, omdat op je bestemming code oranje is afgekondigd? Je voucher was immers maar een jaar geldig. Ben je dan alsnog je geld kwijt?
 1. Ernst Kuipers: 'Daling ziekenhuisopnames zet verder door'
  Play

  Ernst Kuipers: 'Daling ziekenhuis­op­na­mes zet verder door'

 2. Meerdere raketten vanuit Gaza afgevuurd op Jeruzalem
  Play

  Meerdere raketten vanuit Gaza afgevuurd op Jeruzalem