Daniëlle gaat nooit op vakantie: ,,Ik zou best eens de big five in Afrika willen gaan zien, maar mijn paarden zijn gewoon honderd keer belangrijker.”
Volledig scherm
Daniëlle gaat nooit op vakantie: ,,Ik zou best eens de big five in Afrika willen gaan zien, maar mijn paarden zijn gewoon honderd keer belangrijker.” © Marijke Beens

Paarden zijn een dure hobby, weet Daniëlle (40): ‘Vakanties kunnen niet’

Paarden zijn duur. Toch zijn er ontzettend veel liefhebbers die alles overhebben voor hun ros. Dan maar niet op vakantie, geen nieuwe kleren, geen spaargeld op de bank. Wat kost het om een paard te houden? En wat is de magie van paardenliefde, waardoor mensen er zoveel andere zaken voor laten?

  1. Portemonnee verloren? De kans op een eerlijke vinder is groter als je dit bedrag erin hebt zitten

    Portemon­nee verloren? De kans op een eerlijke vinder is groter als je dit bedrag erin hebt zitten

    Je portemonnee laten liggen bij de supermarktkassa, op een tafeltje in het restaurant waar je net hebt gegeten, of lopend op straat uit je tas laten vallen. Hoe stom ook: het overkomt veel mensen weleens. En áls het je gebeurt hoop je natuurlijk op een eerlijke vinder. Die kans kun je zelf vergroten, blijkt uit onderzoek dat verscheen in wetenschappelijk tijdschrift Science. De inhoud van je portemonnee heeft namelijk invloed op het gedrag van de vinder.