Sfeeractie FC Twente in Vak-P.
Volledig scherm
Sfeeractie FC Twente in Vak-P. © pro shots

Kritiekloos Twente Verenigt! heeft nergens een mening over

BlogDe directie van FC Twente heeft voorlopig niets te vrezen en kan zonder enige tegengas blijven werken zoals ze doet. In de raad van commissarissen ontbreekt voetbalkennis en de fans laten de kans om met de vuist op de bestuurstafel te slaan onbenut.

  1. Verhuurders moeten niet zwichten voor chantage V&D

    Verhuur­ders moeten niet zwichten voor chantage V&D

    Stel u werkt in de slagerij. En uw werkgever draagt maandelijks pensioenpremie, die op uw loon wordt ingehouden, af aan het Pensioenfonds Slagers. De baas legt er zelf ook nog wat centen bij. Om u na 40 jaren worstdraaien en tartaartjes pletten een financieel onbezorgde oude dag te garanderen. Uw pensioenfonds belegt uw premie in vastgoed. Koopt er bijvoorbeeld, zoals het pensioenfonds Slagers deed, een groot winkelpand aan de Boulevard in Enschede van, dat wordt gehuurd door V&D.
  2. Vreemd dat ‘vreemden’ Twente Technologybase moeten realiseren

    Vreemd dat ‘vreemden’ Twente Technology­ba­se moeten realiseren

    Twente krijgt er een ‘topteam’ en een ‘kwaliteitsteam’ bij. Daarmee worden niet FC Twente en Heracles bedoeld, maar dat had u al begrepen. Het ‘topteam’ en het ‘kwaliteitsteam’ gaan er samen voor zorgen dat de luchthaven Twente wordt omgetoverd tot technologiebasis. Tot een bedrijventerrein waar zich ondernemingen gaan vestigen die zich bezig houden met de productie van hoogwaardige materialen en systemen

Blogs