Alberto Hogervorst is ziek, heel ziek. De vader van twee zoons van 3,5 en 14 jaar (en een overleden zoontje) leeft in reservetijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Alberto Hogervorst is ziek, heel ziek. De vader van twee zoons van 3,5 en 14 jaar (en een overleden zoontje) leeft in reservetijd. © Jeffrey Groeneweg

Dokter dacht aan aambeien, Alberto bleek kanker te hebben: ‘Zelfs dan blijft er hoop’

De dokter dacht dat het gewoon aambeien waren, maar Alberto Hogervorst (43) bleek doodziek. Een zeldzame, agressieve tumor nam zijn lijf over. Nog hooguit een jaar zou hij te leven hebben. ,,Je ziet jezelf al liggen, in zo’n kist. Je hoort de mensen al praten, snikken. Maar ik wil het wel van de daken schreeuwen: geef niet op!”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?