Elise van Alderen is seksuologe en brengt woensdag haar boek 'Wellust' uit, over het genot voor vrouwen en oefeningen om je eigen seksualiteit te ontdekken. Hiervoor heeft ze inmiddels ook al 500 3D-clitorissen verkocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Elise van Alderen is seksuologe en brengt woensdag haar boek 'Wellust' uit, over het genot voor vrouwen en oefeningen om je eigen seksualiteit te ontdekken. Hiervoor heeft ze inmiddels ook al 500 3D-clitorissen verkocht. © Doris van Gool / DCI media

Seksuoloog Elise helpt vrouwen weer genieten tussen de lakens: ‘Eerste stap penetratieverbod’

De seksuologe Elise van Alderen brengt vandaag haar eerste boek Wellust uit over waarom vrouwen te weinig van seks genieten. Daarnaast verkocht ze zo’n 500 3D-clitorissen, bedoeld om vrouwen hun eigen lichaam en seksualiteit beter te laten ontdekken.

  1. Greet (72) kan wel huilen van geluk nu immunotherapie die ze thuis krijgt, aanslaat: ‘Last valt van me af’
    PREMIUM

    Greet (72) kan wel huilen van geluk nu immunothe­ra­pie die ze thuis krijgt, aanslaat: ‘Last valt van me af’

    Ze sprong nog net niet een gat in de lucht, maar o, wat was Greet Koornneef blij toen ze onlangs van haar arts te horen kreeg dat de kanker zo goed als weg is. De Naaldwijkse is een van de vijf longkankerpatiënten die thuis immunotherapie krijgt toegediend. ,,Er is echt een last van me afgevallen. Ik ben hier zo blij mee”, klinkt het dankbaar uit haar mond.
    Naaldwijk, Delft