Ben en Bea Vermeulen stoppen na 21 jaar Notarishoes en verkopen hun historische pand. „Het zou mooi zijn als hier een restaurant in onze traditie komt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ben en Bea Vermeulen stoppen na 21 jaar Notarishoes en verkopen hun historische pand. „Het zou mooi zijn als hier een restaurant in onze traditie komt.” © Frans Nikkels Fotografie

Afscheid van twee Haaksbergse horecalegendes: Ben en Bea van ’t Notarishoes stoppen ermee

HAAKSBERGEN - Champignons Dordogne, een retro-schnitzeltje, ossenhaas of zeebaars. Ben kookt met veel plezier zijn Hollandse keuken met Franse twist, Bea serveert het met smaak en een hartelijk praatje. Niet lang meer. Na 21 jaar Notarishoes sluiten ze hun keuken en wordt het historische pand aan de Markt verkocht.  

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?