Een van de auto‘s is door het ongeluk van de weg geraakt en deels in een vijver terecht gekomen.
Volledig scherm
Een van de auto‘s is door het ongeluk van de weg geraakt en deels in een vijver terecht gekomen. © News United/ Dennis Bakker

Auto belandt na ongeluk in vijver Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Op de Westsingel in Haaksbergen zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt door een ongeluk. Allebei de personen zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Een van de auto‘s is door het ongeluk van de weg geraakt en deels in een vijver terecht gekomen. Waarom de auto‘s op elkaar gebotst zijn is onduidelijk.  De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het ongeluk. 

Beide auto’s zijn flink beschadigd door het ongeluk en afgesleept door een bergingsbedrijf. 

  1. Werkstraf geëist tegen schuldbewuste Haaksbergenaar (48) die scootmobieler ziekenhuis in reed
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen schuldbe­wus­te Haaksberge­naar (48) die scootmobie­ler ziekenhuis in reed

    ALMELO/HAAKSBERGEN - Herman M. (48) uit Haaksbergen rijdt mei vorig jaar met zijn bestelbus een scootmobieler ondersteboven. Hij lette niet op, want hij had ‘een pittig gesprek’ met zijn puberdochter. De Haaksbergenaar staat donderdag voor de meervoudige strafkamer in Almelo en het Openbaar Ministerie eist een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke rijontzegging van een halfjaar. „Ik vind het verschrikkelijk en ik voel me zeker verantwoordelijk”, zegt M. tegen de rechters.

Enschede e.o.