Bassist Guus ter Braak van de band The Howlers. „We hebben in coronatijd niet stil gezeten. Met het schrijven en uitbrengen van meerdere singels zijn we behoorlijk productief geweest.”
Volledig scherm
PREMIUM
Bassist Guus ter Braak van de band The Howlers. „We hebben in coronatijd niet stil gezeten. Met het schrijven en uitbrengen van meerdere singels zijn we behoorlijk productief geweest.” © Tony Palmer

Bassist Guus uit Haaksbergen leeft in Londen zijn droom: ‘Match of the Day heeft ons nummer gebruikt’

LONDEN/HAAKSBERGEN - Garagerock; je kunt het ook oldschool noemen. Zo omschrijft Guus ter Braak (22) het genre van The Howlers. „Maar wel met dat onderscheidende waarmee je als band herkend wilt worden.” De 22-jarige Haaksbergenaar stond vier jaar geleden aan de wieg van deze typisch Londense band en hoopt op een dag door te breken.  

  1. Sterren Stralen- ‘kerstboom’ tussen Haaksbergen, Eibergen en Neede komt dit jaar wel van héél dichtbij

    Sterren Stralen- ‘kerstboom’ tussen Haaksber­gen, Eibergen en Neede komt dit jaar wel van héél dichtbij

    HAAKSBERGEN/NEEDE/EIBERGEN - Deze zaterdagmorgen is nabij de driesprong tussen Haaksbergen, Eibergen en Neede de jaarlijkse Sterren Stralen-boom geïnstalleerd. De boom is hier jaarlijks het symbool voor de gelijknamige actie om kinderen in de knel toch enig feestelijk gevoel te bezorgen in december. Dit jaar komt de boom wel van héél dichtbij: een tegenover gelegen hoekje van landgoed Het Lankheet.

Enschede e.o.