Met Living by ME biedt Enrico Blom webverkopers en hobbyisten een fysieke plek om hun waar aan te bieden. „De koper wil graag zien, voelen en ruiken wat die koopt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Met Living by ME biedt Enrico Blom webverkopers en hobbyisten een fysieke plek om hun waar aan te bieden. „De koper wil graag zien, voelen en ruiken wat die koopt.” © Lars Smook

Conceptstore slaat aan: tweede filiaal in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Zien, voelen en ruiken; het blijft lastig voor de klant die online koopt. Maar dan hebben we altijd nog Living by ME. Hier is het ontastbare wel aan te raken. 

Anderhalf jaar na de opening van hun eerste shop-in-shop winkel aan het Muraltplein in Borculo, hebben Martine Makkink en Enrico Blom een tweede winkel geopend, in Haaksbergen. Bij Living by ME huur je een fysieke etalage waar jouw virtuele artikel voor de klant in het echt te zien is. Ook de niet-webshopverkoper huurt hier overigens eenvoudig ‘winkelruimte’ om zijn koopwaar aan te prijzen. 

  1. Werkstraf geëist tegen schuldbewuste Haaksbergenaar (48) die scootmobieler ziekenhuis in reed
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen schuldbe­wus­te Haaksberge­naar (48) die scootmobie­ler ziekenhuis in reed

    ALMELO/HAAKSBERGEN - Herman M. (48) uit Haaksbergen rijdt mei vorig jaar met zijn bestelbus een scootmobieler ondersteboven. Hij lette niet op, want hij had ‘een pittig gesprek’ met zijn puberdochter. De Haaksbergenaar staat donderdag voor de meervoudige strafkamer in Almelo en het Openbaar Ministerie eist een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke rijontzegging van een halfjaar. „Ik vind het verschrikkelijk en ik voel me zeker verantwoordelijk”, zegt M. tegen de rechters.

Enschede e.o.