Forelletje roken in Haaksbergen: meedoen is belangrijker dan winnen

VideoHAAKSBERGEN - Voor het derde achtereenvolgende jaar verzamelden hobby- en professionele rokers zich in Haaksbergen voor het open Twents kampioenschap forelroken. Meedoen was belangrijker dan winnen.

Jan de Waard is met zijn vrouw Ramona helemaal uit Lekkerkerk gekomen om mee te doen aan het visrookfeest in de Molenstraat. De palingboer is halverwege de middag al los. „Alles is op. De mensen zijn hier kennelijk gek op paling. Ook de forellen die we hebben gerookt, zijn allemaal verkocht.” 

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Enschede e.o.