De kinderboerderij werd met sluiting bedreigd door het stopzetten van de subsidie. Die bezuiniging gaat onder druk van de raad vooralsnog niet door.
Volledig scherm
PREMIUM
De kinderboerderij werd met sluiting bedreigd door het stopzetten van de subsidie. Die bezuiniging gaat onder druk van de raad vooralsnog niet door. © Frans Nikkels

Frustratie om bezuinigingsvoorstellen: ‘Dit is bizar en een belediging voor Haaksbergen’

HAAKSBERGEN – Museum Buurtspoorweg, zwembad De Wilder en Stichting Groot Scholtenhagen kunnen vooralsnog opgelucht ademhalen. De raad is het niet eens met de voorgestelde bezuinigingen en stuurt het college terug naar de tekentafel.

 1. Ilse en de kinderen verliezen bij leven hun geliefde Martin uit Hengelo: ‘Hij had niet door wat er stond te gebeuren’
  PREMIUM
  In herinnering 10 jaar

  Ilse en de kinderen verliezen bij leven hun geliefde Martin uit Hengelo: ‘Hij had niet door wat er stond te gebeuren’

  Martin Wielens heeft een goeie ‘kop’: jongensachtig, goedlachs, stoer. Maar als op zijn 52ste Fronto-Temporale Dementie (FTD) wordt vastgesteld, verandert die sluipmoordenaar zijn gezicht in een doodshoofd. In recordtempo. Net als zijn gedrag, met nukken en kuren. Na 6 jaar overlijdt de sportieve Hengeloër. „Hij zag er ouder uit dan zijn vader van 90”, zegt zijn vrouw.
  Enschede