Rabobanken Enschede-Haaksbergen en Twente Oost gaan fuseren. Vorige week sloten de banken meerdere kantoren waaronder die in Haakbergen en Denekamp (foto).
Volledig scherm
Rabobanken Enschede-Haaksbergen en Twente Oost gaan fuseren. Vorige week sloten de banken meerdere kantoren waaronder die in Haakbergen en Denekamp (foto). © Carlo ter Ellen DTCT

Fusie na sluiting van kantoren: Rabobank Enschede-Haaksbergen en Twente Oost gaan ‘krachten bundelen’

ENSCHEDE/HAAKSBERGEN/OLDENZAAL - Rabobank Enschede-Haaksbergen en Rabobank Twente Oost (Oldenzaal, Dinkelland en Losser) gaan fuseren. Begin dit jaar hebben de directies van beide banken al de intentie uitgesproken om samen verder te gaan en nu worden leden geïnformeerd over de aanstaande samenvoeging.

  1. OM wil 5 jaar cel en tbs met dwangverpleging voor Haaksbergse moeder na doden van pasgeboren zoontje Ivo
    PREMIUM

    OM wil 5 jaar cel en tbs met dwangver­ple­ging voor Haaksberg­se moeder na doden van pasgeboren zoontje Ivo

    HAAKSBERGEN/ALMELO - Het Openbaar Ministerie heeft vrijdagochtend vijf jaar onvoorwaardelijke celstraf en tbs met dwangverpleging geëist tegen Linde de W. (31) uit Haaksbergen, vanwege de dood van baby Ivo. De W. en haar partner werden op 11 april 2020 aangehouden toen ze met de overleden baby in het Enschedese ziekenhuis kwamen. Het jongetje bleek met geweld om het leven gebracht.

Enschede e.o.