Specialisten en rechercheurs van de politie doen onderzoek bij een woning aan de Jan Vermeerstraat in Haaksbergen. In deze woning werd het levenloze lichaam van een baby gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Specialisten en rechercheurs van de politie doen onderzoek bij een woning aan de Jan Vermeerstraat in Haaksbergen. In deze woning werd het levenloze lichaam van een baby gevonden. © Lars Smook

Geheugenverlies van Haaksbergse moeder die mogelijk haar baby doodde wordt onderzocht

ALMELO/HAAKSBERGEN - Onderzoek van Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) naar de doodsoorzaak van baby Ivo in Haaksbergen geeft geen absolute duidelijkheid. Het Openbaar Ministerie gaat er vanuit dat moeder Linde de W. het kindje direct na de geboorte heeft gedood, maar volgens het NFI kan het ceintuurpatroon in de hals van Ivo ook pas na de dood zijn ontstaan.

 1. Haaksbergen eigen voorronde pokertoernooi

  Haaksber­gen eigen voorronde pokertoer­nooi

  HAAKSBERGEN - Het Open Nederlands Kampioenschap Poker houdt dinsdag een online voorronde voor Haaksbergen. Landelijk zijn er 200 voorrondes. De winnaar wordt ‘Online Pokerkampioen van Haaksbergen 20/21’, krijgt een trofee en kwalificeert zich voor de halve finales van het ONK Poker. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel deelnemers naast de winnaar doorstromen naar de halve finales of mogelijk naar een kwart finale.
 1. Dijkhoff na aftreden kabinet: 'Clustercatastrofe van epische proporties'
  Play

  Dijkhoff na aftreden kabinet: 'Clusterca­ta­stro­fe van epische proporties'

 2. Goederentrein loopt vast op spoor tussen Rijssen en Wierden
  Play

  Goederen­trein loopt vast op spoor tussen Rijssen en Wierden

Enschede e.o.