Goudhandelaar (54) uit Haaksbergen op klaarlichte dag beroofd in Eindhoven

EINDHOVEN - Een drietal heeft dinsdagmiddag een man beroofd op de Generaal Horrocksstraat in Eindhoven. Het slachtoffer raakte daarbij gewond. De politie meldt woensdag dat het gaat om een goudhandelaar.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Wordt het een prul van de Action of iets van de hippe vintage markt? Het wordt weer gezellig in Haaksbergen (en psst… gratis kan ook)
  PREMIUM
  nieuwsupdate

  Wordt het een prul van de Action of iets van de hippe vintage markt? Het wordt weer gezellig in Haaksber­gen (en psst… gratis kan ook)

  HAAKSBERGEN - „Ik kwam voor een prullenbak, maar heb ook kerstballen en een goedkoop dekentje gekocht.” De Action draait als een tierelier, juist nu alles duurder wordt. Maar wie een echt warm cadeau zoekt voor in de schoen of onder de boom, kan het ook in een andere hoek zoeken. Juist in Haaksbergen valt er de komende tijd genoeg te kiezen.