De familie Prevoost uit Stadskanaal vermaakt zich prima op Camping Scholtenhagen, middenin de natuur met voldoende winkels in de omgeving. Maar waar zwemt die snoek?
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Prevoost uit Stadskanaal vermaakt zich prima op Camping Scholtenhagen, middenin de natuur met voldoende winkels in de omgeving. Maar waar zwemt die snoek? © Annina Romita

Groeten uit Haaksbergen: Natuur genoeg, maar waar zwemt nou die vis?

HAAKSBERGEN – Een tsunami aan toeristen overspoelt Haaksbergen. Omdat onzekerheden over corona ze in eigen land houden. Of omdat Nederland genoeg moois heeft te bieden, vindt de familie Prevoost uit Stadskanaal die zich prima vermaakt op Camping Scholtenhagen. Maar waar is al dat viswater?

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Weer werk aan de winkel voor vrijwilligers sportverenigingen: ‘Niet alles wordt maar vanzelf geregeld”
  PREMIUM

  Weer werk aan de winkel voor vrijwilli­gers sportvere­ni­gin­gen: ‘Niet alles wordt maar vanzelf geregeld”

  SINT ISIDORUSHOEVE - Vele (team)sporters staan in de startblokken: de competitie begint weer! Het betekent ook werk aan de winkel voor de vrijwilligers. Want sportverenigingen kunnen niet bestaan zonder de mensen die zich belangeloos inzetten voor ‘hun cluppie’. Al wordt het steeds lastiger om vrijwilligers te vinden. „Mensen moeten zich ervan bewust zijn dat het niet allemaal vanzelf gaat.”

Enschede e.o.