Jeroen Buunen van Staatsbosbeheer bij het vlonderpad in het Haaksbergerveen dat beschadigd is, vermoedelijk door een ruiter. Het pad is alleen geschikt voor wandelaars.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Buunen van Staatsbosbeheer bij het vlonderpad in het Haaksbergerveen dat beschadigd is, vermoedelijk door een ruiter. Het pad is alleen geschikt voor wandelaars. © Emiel Muijderman

Grote betrokkenheid Haaksbergenaren: Staatsbosbeheer wil vlonderpad in najaar herstellen

HAAKSBERGEN - Staatsbosbeheer wil het vlonderpad in het Haaksbergerveen in het najaar herstellen. Voor de klus is 40.000 euro nodig. Dat geld moet via donaties bijeen komen. Terreinbeheerder Staatsbosbeheer zelf kan het karwei niet betalen.

  1. Ontslagen vanwege corona? Vervangen zul je bedoelen! En deze week ook in Haaksbergen: waar is die stal met 14.000 varkens?
    PREMIUM
    nieuwsupdate

    Ontslagen vanwege corona? Vervangen zul je bedoelen! En deze week ook in Haaksber­gen: waar is die stal met 14.000 varkens?

    HAAKSBERGEN - Ergens in Haaksbergen moet een boerderij zijn met 14.000 varkens. Niet dat iemand weet waar, maar het staat er, op een landelijke schandpaallijst. En ergens in Haaksbergen is een theater. Niet dat nog iemand dat weet te vinden, maar het bestaat. Je kunt er zelfs zomaar ontslagen worden (pardon: vervangen). Twee stinkende zaakjes in één week, dat moet niet gekker worden.

Enschede e.o.