Door het gebruik van een klaphamer kwam in Haaksbergen de 12-jarige Bram om het leven. Hij was een toevallige voorbijganger en werd vrijwel zeker door rondvliegend metaal geraakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Door het gebruik van een klaphamer kwam in Haaksbergen de 12-jarige Bram om het leven. Hij was een toevallige voorbijganger en werd vrijwel zeker door rondvliegend metaal geraakt. © News United/Dennis Bakker

Haaksbergen in diepe rouw na overlijden van Bram (12); verdachte dodelijk drama zit nog vast

HAAKSBERGEN - Het ongeluk waarbij op oudejaarsdag de 12-jarige Bram om het leven kwam en zijn vriendje Robbin (11) ernstig gewond raakte, heeft tot diepe verslagenheid geleid. Bij buurtbewoners, op het Assink Lyceum en ook bij burgemeester Rob Welten. De grote vraag blijft hoe het zo fataal kon aflopen?  

  1. Jongen (12) overleden bij ongeluk met klaphamer in Haaksbergen, bewoner verdacht van dood door schuld
    Play
    UPDATE | VIDEO

    Jongen (12) overleden bij ongeluk met klaphamer in Haaksber­gen, bewoner verdacht van dood door schuld

    HAAKSBERGEN - Een jongen van 12 jaar is vrijdag aan het eind van de ochtend om het leven gekomen bij een incident met een klaphamer in Haaksbergen. Een andere jongen (11) is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht en niet in levensgevaar. De kinderen waren niet zelf met de klaphamer of met vuurwerk bezig, meldt de politie. De bewoner van de woning waar ze langs liepen is aangehouden.

Enschede e.o.