Alles wat leuk is dreigt in Haaksbergen in de container te belanden. Afval goed gescheiden, maar ga zo door?
Volledig scherm
PREMIUM
Alles wat leuk is dreigt in Haaksbergen in de container te belanden. Afval goed gescheiden, maar ga zo door? © Robin Hilberink

Haaksbergen is nummer 2 op de afval-lijst en dit is waarom dat géén goed nieuws is (en hoe zou Erik ten Hag een rode puntmuts staan?)

nieuwsupdateHAAKSBERGEN - Uw afval is goed gescheiden - maar jeetje, het is wel een beetje véél! Haaksbergen staat nummer twee op de lijst van huisvuil weggooien, een twijfelachtige eer. En hoe zou het zijn met Henny Everts - de omroepbaas die Van Jonge Leu en Oale Groond op televisie bracht? Hij doet een boekje open over zijn leven. Waar zou de Haaksbergenaar zijn biografie eigenlijk geschreven hebben?

 1. Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmijters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams
  PREMIUM

  Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmij­ters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams

  De mannen van Uitsmijters liggen op koers voor de nacompetitie in de promotiedivisie. De Almelose ploeg verstevigde de derde positie door een afgetekende overwinning op Scylla. De vrouwen van Uitsmijters hebben die Final Four van de promo ook nog in zicht. Maar in die competitie zijn de verschillen uiterst klein. Door de winst op hekkensluiter Lokomotief hoeft de ploeg van coach Leroy Williams zich in elke geval geen zorgen meer te maken over degradatie.
  Haaksbergen
 2. ‘Koeman is een luie, overschatte trainer die nog niet eens de veters van Van Gaal of Ten Hag mag strikken’
  De Ballen Verstand

  ‘Koeman is een luie, overschat­te trainer die nog niet eens de veters van Van Gaal of Ten Hag mag strikken’

  De Eredivisie ligt stil, maar in de Keuken Kampioen Divisie speelde Heracles Almelo zondag 'gewoon’ tegen FC Den Bosch. Een nipte zege, maar wel drie punten. En dat is toch waar het om draait. In Enschede ging het vooral over randzaken als contracten en een oefenpotje tegen VfL Bochum. De wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Frankrijk was ook voer voor discussie in een nieuwe De Ballen Verstand.
  Enschede