Sharon de Groot met Conquistador Sis.
Volledig scherm
PREMIUM
Sharon de Groot met Conquistador Sis. © Lars Smook

Haaksbergse Sharon aan de westerntop met Sis

HAAKSBERGEN - Sharon de Groot (24) leeft voor western riding. Met een voorliefde voor de discipline reining,  de westernvariant van paardendressuur. 

 1. ‘Onze’ Erik komt uit Haaksbergen, ‘waar ze minder flitsend zijn’ (en meer onzin over de nieuwe trainer van Manchester): dat was het nieuws de afgelopen week
  PREMIUM
  nieuwsupdate

  ‘Onze’ Erik komt uit Haaksber­gen, ‘waar ze minder flitsend zijn’ (en meer onzin over de nieuwe trainer van Manchester): dat was het nieuws de afgelopen week

  HAAKSBERGEN - Het zal wel wat misplaatst zijn, maar als Haaksbergenaar voel je je toch een ietsje trots dat het nieuws wordt gedomineerd door ‘onze eigen’ Erik (zijn voornaam volstaat). Hij wordt trainer van de Red Devils, dus wil heel Engeland weten hoe hij was, als klein voetballertje. Bij Bon Boys heten ze de Engelse kranten hartelijk welkom en zijn jeugdvriendje Leon ten Voorde maakte voor Tubantia een lief portret van de grote kleine Erik ten Hag.
 2. Ontslagen vanwege corona, maar niet opnieuw aangenomen: 20.000 euro schadevergoeding
  PREMIUM
  Haaksbergen

  Ontslagen vanwege corona, maar niet opnieuw aangenomen: 20.000 euro schadever­goe­ding

  HAAKSBERGEN - Coöperatie De Kappen, exploitant van het gelijknamige kulturhus in Haaksbergen, moet een oud-medewerkster ruim 20 mille schadevergoeding betalen. De facilitair medewerkster werd begin vorig jaar, op 65-jarige leeftijd, ontslagen vanwege de coronacrisis. Maar al een half jaar na haar ontslag nam het kulturhus twee nieuwe medewerkers aan die goeddeels hetzelfde werk deden. Dat had niet gemogen, vindt de rechtbank.

Enschede e.o.