De zolderverdieping van het pand aan de Markt 19 is zwaar verwoest door de brand van vorig maand. Het pand en het naastgelegen gebouw worden gesloopt, meldt de gemeente.
Volledig scherm
De zolderverdieping van het pand aan de Markt 19 is zwaar verwoest door de brand van vorig maand. Het pand en het naastgelegen gebouw worden gesloopt, meldt de gemeente. © Frans Nikkels

Het Gat in de Markt van Haaksbergen wordt nog groter: sloophamer gaat tegen twee troosteloze panden

HAAKSBERGEN – Boden ze al een troosteloze aanblik, sinds de brand van vorige maand staan de panden aan de Markt er helemaal treurig bij. Na de bouwvak worden ze gesloopt.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Enschede e.o.