De piraten van de Bende oet Twente en Harrie Hoesstee, voormalig eigenaar van radiostation Radio Rosita. De piratenjingens hebben Rositia twee weken gelede overgenomen. Van links naar rechts: Jeffrey Endeman, Harrie Hoesstee, Mustafa Cecik, Raymond Jansen.
Volledig scherm
PREMIUM
De piraten van de Bende oet Twente en Harrie Hoesstee, voormalig eigenaar van radiostation Radio Rosita. De piratenjingens hebben Rositia twee weken gelede overgenomen. Van links naar rechts: Jeffrey Endeman, Harrie Hoesstee, Mustafa Cecik, Raymond Jansen. © Annina Romita

Het piratenbloed blijft stromen bij oprichter van Radio Rosita

HAAKSBERGEN - Zendpiraten kopen Radio Rosita voor prikkie terug en zenden alweer volop uit. Oprichter Harrie Hoesstee (67) trekt wit weg bij het horen van de prijs. „Ze hebben de hele mik gewoon gratis opgehaald.”

  1. Niet twee meisjes maar de politie komt opdagen bij afspraakje Haaksbergenaar (54) voor ‘triotongzoen’
    PREMIUM

    Niet twee meisjes maar de politie komt opdagen bij afspraakje Haaksberge­naar (54) voor ‘triotong­zoen’

    ALMELO/HAAKSBERGEN – Via chatsites kreeg W., een 54-jarige inwoner van Haaksbergen contact met twee vrouwen en stuurde aan op een afspraak voor een zogenoemde ‘triotongzoen’ en het zien van de borsten. In plaats van de dames, kwamen echter twee politieagenten opdagen. De dames waren namelijk nog maar 12 en 13 jaar oud, en hun ouders hadden lucht gekregen van het afspraakje.

Enschede e.o.