Volledig scherm
PREMIUM
Bianca Sibum van Bianca’s eetcafé, geflankeerd door de Haackey-dames Maartje Dreierink (links) en Suzanne van der Winkel. © Nick Kuipers

Hockeyclub Haackey uit Haaksbergen krijgt eindelijk een waterveld

HAAKSBERGEN - Met een garantstelling van de gemeente kan Haackey zijn langgekoesterde wens voor een waterveld vervullen. 

Nu Haaksbergen 50 procent van het risico wil dragen en de Stichting Waarborgfonds voor de Sport de overige 50 procent, kan Haackey de benodigde lening van 267.000 euro bij de bank afsluiten. De gemeente heeft er alle vertrouwen in dat zij deze garantstelling niet hoeft waar te maken, omdat Haackey een gezonde vereniging is en er geen reden bestaat om te verwachten dat dit de komende jaren verandert. 

  1. Sterren Stralen-boom bij Danspaleis komt uit Beckum

    Sterren Stra­len-boom bij Danspaleis komt uit Beckum

    NEEDE/EIBERGEN - De grote kerstboom van de actie ‘Sterren Stralen’ van de Rotaryclubs Neede en Haaksbergen komt dit jaar uit Beckum. Na een oproep meldde zich de familie Winters met een mooie grote spar uit haar tuin. De boom werd afgelopen weekend gezaagd en naar de plek gebracht waar sinds 2004 elk jaar lichtjes voor het goede doel worden ontstoken: op de driesprong van Eibergen, Haaksbergen en Neede bij het voormalige Danspaleis en de oude N18.

Enschede e.o.