Apotheek De Hofbraak in de Spoortstraat is ontdaan van de voorpui. De apotheek ondergaat een rigoureuze verbouwing, vertelt apotheker Swen Kuipers.
Volledig scherm
PREMIUM
Apotheek De Hofbraak in de Spoortstraat is ontdaan van de voorpui. De apotheek ondergaat een rigoureuze verbouwing, vertelt apotheker Swen Kuipers. © Emiel Muijderman

Hoe het verdwijnen van de vijzel Haaksbergen een nieuwe apotheek oplevert

HAAKSBERGEN – De apotheker ziet zijn taken veranderen van medicijnbereider tot -verstrekker en dienstverlener. Daarom ondergaat apotheek de Hofbraak momenteel een rigoureuze verbouwing. „Het ambacht van apotheker is verdwenen.”

 1. ‘Zelfs bruidsjurken gaan naar Sierra Leone’

  ‘Zelfs bruidsjur­ken gaan naar Sierra Leone’

  RIETMOLEN/HAAKSBERGEN – Bij Wegdam Food Link aan de Parallelweg in Haaksbergen wordt in de middaguren op donderdag en vrijdag regelmatig kleding en speelgoed ingeleverd. Dat gebeurt door Haaksbergenaren, Rietmolenaren en Needenaren die kinderen in Sierra Leone willen helpen. Mede-initiatiefnemer Raymond Wegdam verwacht dat over ruim een maand een container vol kleding en andere bruikbare spullen naar dit Afrikaanse land verscheept kan worden. Sportspullen zijn erg welkom, maar te ‘winters’ materiaal heeft geen zin.
 1. Joe Biden legt presidentiële eed af
  Play

  Joe Biden legt presiden­tiële eed af

 2. Dit zijn de woensdag aangekondigde nieuwe coronamaatregelen
  Play

  Dit zijn de woensdag aangekon­dig­de nieuwe coronamaat­re­ge­len

Enschede e.o.