Voor de overleden Bram uit Haaksbergen is een monumentje opgericht met kaarsen en bloemen aan de Albert Cuyplaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor de overleden Bram uit Haaksbergen is een monumentje opgericht met kaarsen en bloemen aan de Albert Cuyplaan. © Frans Nikkels Fotografie

Jaarwisseling met een zwarte rand in Twente door dodelijk ongeval en zwaargewonde tieners

HAAKSBERGEN - Met een dode en twee zwaargewonden was de jaarwisseling in Twente er een van uitersten. Haaksbergen rouwt om de 12-jarige Bram, die om het leven kwam bij een ongeluk met een klaphamer. Zijn vriendje Robbin (11) ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Ook Silas (15) uit Deurningen ligt met ernstige verwondingen op de intensive care na een ongeluk met illegaal vuurwerk.

  1. Ontslagen vanwege corona? Vervangen zul je bedoelen! En deze week ook in Haaksbergen: waar is die stal met 14.000 varkens?
    PREMIUM
    nieuwsupdate

    Ontslagen vanwege corona? Vervangen zul je bedoelen! En deze week ook in Haaksber­gen: waar is die stal met 14.000 varkens?

    HAAKSBERGEN - Ergens in Haaksbergen moet een boerderij zijn met 14.000 varkens. Niet dat iemand weet waar, maar het staat er, op een landelijke schandpaallijst. En ergens in Haaksbergen is een theater. Niet dat nog iemand dat weet te vinden, maar het bestaat. Je kunt er zelfs zomaar ontslagen worden (pardon: vervangen). Twee stinkende zaakjes in één week, dat moet niet gekker worden.

Enschede e.o.