Haaksbergse baanatleet krijgt na eerdere afwijzing alsnog een visumafspraak voor zijn scholarship in Amerika. „Het is een droom die werkelijkheid wordt. M’n moeder is een positivo en heeft steeds gezegd dat het goedkomt. Ze heeft gelijk gehad.”
Volledig scherm
PREMIUM
Haaksbergse baanatleet krijgt na eerdere afwijzing alsnog een visumafspraak voor zijn scholarship in Amerika. „Het is een droom die werkelijkheid wordt. M’n moeder is een positivo en heeft steeds gezegd dat het goedkomt. Ze heeft gelijk gehad.” © Frans Nikkels

Jelle uit Haaksbergen gaat alsnog zijn American dream waarmaken in atletiekteam van University of Louisville

HAAKSBERGEN - Jelle Golbach moet er wel even voor op en neer naar Brussel, maar dan heeft de Haaksbergse baanatleet, na een eerdere afwijzing, toch nog zijn visum voor zijn scholarship in Amerika. 

 1. Twentse coronacijfers: 26 nieuwe besmettingen, 3 sterfgevallen

  Twentse coronacij­fers: 26 nieuwe besmettin­gen, 3 sterfgeval­len

  In Twente zijn het afgelopen etmaal 26 mensen positief getest op het coronavirus. Drie inwoners overleden aan het virus. Dat blijkt uit cijfers die het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) dinsdagmiddag bekendmaakte. Het aantal besmettingen is fors minder dan het gemiddelde van afgelopen week. Maar de cijfers zijn vertekend, doordat zondag alle testlocaties van de GGD door het winterse weer gesloten waren en er dus ook minder testresultaten zijn.
 1. Protestactie ATIB bij stadhuis Almelo lijkt kansloze missie
  Play

  Protestac­tie ATIB bij stadhuis Almelo lijkt kansloze missie

 2. Fietsster met spoed naar het ziekenhuis na botsing in Losser
  Play

  Fietsster met spoed naar het ziekenhuis na botsing in Losser

Enschede e.o.