Het pand van Salon Albert, van voormalig Kapper Ten Asbroek, staat te koop. Twee decennia geleden weigerde hij het Amsterdamse school-ontwerp van architect Schilderman te verkopen om het Marktpassageplan mogelijk te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand van Salon Albert, van voormalig Kapper Ten Asbroek, staat te koop. Twee decennia geleden weigerde hij het Amsterdamse school-ontwerp van architect Schilderman te verkopen om het Marktpassageplan mogelijk te maken. © Lars Smook

Kapper Ten Asbroek hield jaren stand tegen Haaksbergse centrumplan, maar lijkt nu overstag

HAAKSBERGEN - Het pand van Kapper Ten Asbroek, tegenwoordig Salon Albert, staat te koop. Opmerkelijk, want twee decennia geleden, verzette de toenmalige kapper zich hevig tegen verkoop. Maar ook dit keer stelt hij strikte voorwaarden.

 1. Een natuurijsbaan na één nachtje vorst: heeft IJSCH Haaksbergen er een concurrent in Winterswijk bij?

  Een natuurijs­baan na één nachtje vorst: heeft IJSCH Haaksber­gen er een concurrent in Winters­wijk bij?

  HAAKSBERGEN/WINTERSWIJK - Het kan: schaatsen na één nacht vorst. Op de nieuwe ijsbaan van de Winterswijkse IJsvereniging (WIJV) zorgde de vrieskou in de nacht van zondag op maandag voor een ijsvloer van 1 centimeter dik. Een primeur. Schaatsvereniging IJSCH in Haaksbergen heeft er een gedegen concurrent bij in de strijd om de eerste marathon op natuurijs. ‘Interessant’, aldus de Haaksbergese preses Henk Dijksterhuis.
 1. Hoofdverdachte in martelkamerproces: 'OM is een poppenkast'
  Play

  Hoofdver­dach­te in martelka­mer­pro­ces: 'OM is een poppenkast'

 2. Hoe vieren politici sinterklaas dit jaar?
  Play

  Hoe vieren politici sinter­klaas dit jaar?

Enschede e.o.