Volledig scherm
Gasten helpen mee op de boerderij © Bonita ter Heegde

Landrijk de Reesprong in Buurse opnieuw in de prijzen bij Zoover-awards

BUURSE - Landrijk de Reesprong in Buurse heeft opnieuw een Gouden Zoover Award in de wacht gesleept. Daarmee is het andermaal uitgeroepen tot beste vakantiehuis van Nederland. „Onze glamping op de boer wordt enorm gewaardeerd door onze gasten en daar zijn we heel erg gelukkig mee”, aldus Bonita ter Heegde van de Reesprong.

Lodges

In Landrijk de Reesprong logeren gasten op de boerderij in luxe safaritenten en lodges. Midden in de weilanden kamperen bij de boer in luxe glamping accommodaties. De gasten waarderen het enorm dat ze mee mogen helpen bij de dieren. De gastvrijheid, de aandacht voor de kinderen en het prachtige uitzicht worden vaak benoemd in de reviews. De belevenis van de boerderij zorgt ervoor dat gasten met regelmaat terugkeren. Het is niet voor het eerst dat Landrijk de reesprong in de prijzen valt. Voor het zesde jaar op rij behoort hun glamping tot de beste van Nederland.

Concurrentie

Het  vakantiehuis ontving in 2019 de hoogste reviewcijfers en zijn tevens de beste accommodatie in de regio. In totaal hebben meer dan 215.000 accommodaties uit acht verschillende accommodatietypen gestreden om de felbegeerde award. Accommodaties in Overijssel doen het opvallend goed in vergelijking met de rest van Nederland. Maar liefst vier Overijsselse accommodaties gingen met de eerste prijs naar huis: vakantiepark De Wilde Roos, appartement De Huttert, vakantiehuis Landrijk de Reesprong en Villapark Eureka in Oldenzaal.

Trofee

De accommodaties die over heel 2019 gemiddeld een 9 of hoger scoorden kregen een Gouden Zoover Award. De top vijf van elk accommodatietype was voor de awardshow uitgenodigd en alleen de nummer één ging met de felbegeerde trofee naar huis. 

Enschede e.o.