Leon Klaczynski (r) krijgt de Beste Buur Bokaal uit handen van Jan-Herman Scholten.
Volledig scherm
Leon Klaczynski (r) krijgt de Beste Buur Bokaal uit handen van Jan-Herman Scholten. © PR Beste Buur Bokaal

Leon Klaczynski krijgt Beste Buur Bokaal in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Haaksbergenaar Leon Klaczynski heeft zaterdag in het kader van burendag de Beste Buur Bokaal gekregen. Dat gebeurde op een bijeenkomst in de Noaberpoort, waar wethouder Jan-Herman Scholten Klaczynski de bokaal in de vorm van een kunstwerk uitreikte.

 1. Stepelerveld in Haaksbergen is ‘duurzaamste bedrijventerrein van Twente met veel aandacht voor veiligheid en natuur’

  Stepeler­veld in Haaksber­gen is ‘duurzaams­te bedrijven­ter­rein van Twente met veel aandacht voor veiligheid en natuur’

  HAAKSBERGEN - Het Stepelerveld wordt door bestuurders van Haaksbergen en betrokken bedrijven aangemerkt ‘als het duurzaamste bedrijventerrein van Twente’. Dat zal de komende maanden ook steeds meer zichtbaar worden, gaven wethouder Louis Koopman en rayonmanager Jan-Hendriks Fisscher van Strukton Civiel aan bij de start van het bouwrijp maken van de nieuwe fase van het bedrijventerrein.
 2. Angélique Karnebeck bij vertrek uit gemeentehuis: ‘Ben retetrots op Haaksbergs noaberschap’
  PREMIUM

  Angélique Karnebeck bij vertrek uit gemeente­huis: ‘Ben retetrots op Haaksbergs noaber­schap’

  HAAKSBERGEN - Ze zag een batterij aan burgemeesters komen en gaan en was de verbindende factor tussen het gemeentebestuur en inwoners, ondernemers en organisaties. In tijden van vreugde, van verdriet en van herdenken. Na 22 jaar verlaat Angélique Karnebeck het bestuurssecretariaat van de gemeente Haaksbergen. „Als ik zie wat we hier met elkaar bereiken, ben ik echt retetrots.”

Enschede e.o.