Volledig scherm
Nieuwe carnavalstrio Hola. © Hola

Nieuw carnavalstrio Hola Haaksbergen

HAAKSBERGEN - De polonaise bij Hola wordt dit carnavalsseizoen geleid door prins Bert, prinses Evelien en adjudant Leroy.  Het trio heeft als motto: ‘Dit carnavalsjoar bunt wi’j de klos, dus goat alle remmen los!’

Bert Vehof (48) is al jaren actief binnen de Hola. Hij maakte onder andere deel uit van het bestuur. „Toen ik de vraag kreeg of ik dit jaar de prins wilde worden, hoefde ik niet lang na te denken”, zegt Vehof, die als monteur werkzaam is bij autobedrijf Hulscher in Boekelo.  Met echtgenote Mirjam heeft hij drie kinderen. „Ook zij zijn besmet door het carnavalsvirus.”

Dansmarietje

Evelien ter Huurne is geboren in Bentelo en sinds  26 jaar woonachtig in buurtschap Langelo-Honesch. Ze is werkzaam bij Buurtzorg als ziekenverzorgende. Ze is getrouwd met Rudi ter Huurne. Samen hebben ze drie kinderen. Net als prins Bert vierde ze al jong carnaval. Zo was ze dansmarietje bij de Hagmoll’n lummels.

Leroy Lansink (27)  woont in Haaksbergen en is bij WSi techniek in Groenlo werkzaam als  werkvoorbereider en tekenaar.  Op carnavalsgebied is hij onder andere in Haaksbergen actief bij een wagenbouwgroep.

Enschede e.o.