Volledig scherm
© Wouter Borre

Nieuw festival rond de watermolen in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Het concept zat al jaren in het hoofd van André Grobbink. En zondag gaat het gebeuren rond de Oostendorper Watermolen: het Watermölle Noaber Festival.

Op het hoofdpodium maken zes bands hun opwachting en op het terras van restaurant Bi'j de Watermölle zal Karel van de Kate optredens van de Flierefluiters, 't Nollenkoor en De Serenado's aan elkaar breien. Een 'Frans Pleintje' met kunst en een kleine fair rond de bakspieker en allerlei vertier voor kinderen completeren de eerste editie van het Watermölle Noaber Festival.

Line-up
De line-up bestaat uit ExxbenT, Monkey Clan, Square Mountain Kid, Whotnix, De Briljantjus en de Travelin Band. De bands worden afgewisseld met verschillende DJ's, uiteraard noabers met Haaksbergse roots. Grobbink: "'s Middags is de naastgelegen kinderspeelweide geopend waar onder toezicht verschillende activiteiten worden gehouden in combinatie met een aantal verrassingacts." ,,Het gehele plaatje maakt dat het Noaber Watermölle Festival voor alle leeftijden en smaken veel te bieden heeft", verzekeren de mannen. ,,En uiteraard is er eten en drinken genoeg."

Zondag van 12-22 uur is iedereen welkom bij de Watermolen. Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij 't Stuupke, Zeezicht en aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Enschede e.o.