Eigenaar Maurice Schut (links) en bedrijfsleider Mick van der Hijde van het nieuwe restaurant Ninety Haaksbergen, dat afgelopen weekeinde de eerste gasten ontving in het pand waar voorheen Restaurant Evers gerechten serveerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Maurice Schut (links) en bedrijfsleider Mick van der Hijde van het nieuwe restaurant Ninety Haaksbergen, dat afgelopen weekeinde de eerste gasten ontving in het pand waar voorheen Restaurant Evers gerechten serveerde. © Emiel Muijderman

Ninety Haaksbergen brengt oud concept in nieuw jasje: ‘Luxe variant op het bekende all you can eat’

HAAKSBERGEN - Buiten is er op het eerste oog weinig veranderd, maar binnen is er niets dat nog aan het voormalige Restaurant Evers herinnert. Ook de menukaart niet. Omeletten en schnitzels hebben plaatsgemaakt voor steak tartare, slibtong en ossenhaas in medium sized porties. „All you can eat in een nieuw jasje.”

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?