Crossen bij DVO aan de Geukerdijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Crossen bij DVO aan de Geukerdijk. © Emiel Muijderman

NK fietscross in Haaksbergen volg je langs de baan, op wit gekalkte vakken: ‘Iedereen moet zich aan de regels houden’

HAAKSBERGEN – Het NK fietscross werd afgelopen weekend op bijna normale manier gehouden. Bijna. Want even gezellig buurten bij de naastgelegen tent in het rennerskwartier is nog uit den boze. En de strijd volg je vanaf wit gekalkte vakken langs de baan.

 1. Olympische medaille winnen? Dan kun je maar beter geboren zijn in Enschede of Borne

  Olympische medaille winnen? Dan kun je maar beter geboren zijn in Enschede of Borne

  ENSCHEDE/BORNE - Liefst 36 plakken (een record!) en een zevende plek op de medaillespiegel: de Nederlandse sporters op de Olympische Spelen in Tokio presteerden historisch goed. Dat bracht ze bij Holidu, normaliter een zoekmachine voor vakantiehuizen, op het idee uit te zoeken waar de medaillewinnaars vandaan komen. En niet alleen die van nu, maar die sinds 1900. Conclusie? Je hoeft niet in één van de grote Twentse steden te wonen als je olympisch succes wilt boeken.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

Enschede e.o.